Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij kunnen u assisteren zowel voor onderhoud, installatie als reparatie. Wij leggen ons toe op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Hieronder kan u een overzicht vinden van waar wij u zoal bij kunnen helpen.

Uitvoering van A tot Z in een strakke tijdspanne en op uw maat.
Alle werken voeren we zelf uit. Een netwerk van specialisten, van algemene aannemers, tegelzetters tot elektriciens, helpen mee uw plannen te verwezenlijken.

Het sanitair in een woning bestaat uit verschillende aspecten : het plaatsen en aansluiten van afvoeren en leidingen, het installeren van boiler, het monteren van een regenwaterpomp, het plaatsen van sanitaire toestellen zoals bad, douche, kranen, meubel, toilet, etc., het voorzien van een antikalksysteem met of zonder waterverzachter.

Ook voor kleine tussenkomsten zoals een lekkende kraan of toilet kan u bij ons terecht.

We installeren uw verwarming afgestemd op uw noden en wensen en dit zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten. We bieden de verschillende systemen aan : Gas of Mazout, Radiatoren, Vloerverwarming, Convectoren.
Een goede verwarming in uw woning draagt bij tot uw wooncomfort. We zoeken graag samen met u naar een oplossing op maat.
U kan op onze diensten blijven rekenen voor het onderhoud met wettelijk attest en bij eventuele herstellingen.

Gezonde lucht in huis, iedereen staat hier wel voor te springen. Bij nieuwbouw- of een groot renovatieproject is een ventilatiesysteem wettelijk verplicht. Ook in minder recente huizen is in de badkamer een goed luchtkwaliteit noodzakelijk om vochtproblemen te vermijden.

We installeren duurzame energietechnieken welke een ecologische oplossing bieden. Wie (ver)bouwt heeft verschillende manieren om hernieuwbare energie te integreren. Hierbij denken we aan zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp.

Airco’s zijn eigenlijk lucht/lucht warmtepompen waarmee u kan koelen en verwarmen.
Airconditioning is dus meer dan koelen alleen. Het is kiezen voor comfort en slim energieverbruik. We geven u graag het nodige advies.

EcoDynamic biedt u full service.
U wenst zelf deels de handen uit de mouwen te steken en te besparen op uw budget? Dit is mogelijk!

U voert uit wat u kan (vb uitbraakwerken), EcoDynamic doet de rest.
Wij begeleiden u doorheen het proces en geven u alle nodige advies.

Bij ons geen universele bouwpakketten, met een vage handleiding. Elke woning heeft zijn eigen identiteit. We bekijken samen in detail hoe uw installatie professioneel kan worden opgebouwd. Zo maken we een plan op met het verloop van de leidingen, de plaats van de ketel en de radiatoren. We berekenen de correcte grootte van de radiatoren afgestemd op de warmtebehoefte van uw woning.

Bepaalde taken zoals het plaatsen van de gasleiding, het plaatsen en opstarten van de cv-ketel voeren we graag zelf uit in functie van veiligheid en garantievoorwaarden.

We overlopen grondig de werken welke u zelf kan uitvoeren en geven u de nodige uitleg, waarbij we u nooit aan uw lot overlaten.
U kan rekenen op een individuele begeleiding zodat fouten vermeden worden.
Weet u even niet hoe het verder moet terwijl u aan het werk bent ?

Wij zijn steeds bereikbaar om u terug op de juiste weg te helpen.

Heeft u hulp nodig bij een project?
Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.